Sundhedsfaglig sparring ved kritisk sygdom | Gitte Engen
15596
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15596,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Jeg tager udgangspunkt i dine livsværdier

Får du en alvorlig sygdom, kan det ændre din og din families livssituation radikalt. Via personlig sparring og vejledning i Sundhedssystemet vil jeg hjælpe jer med at finde ro i en ellers turbulent tid.

Sammen vil vi finde dine livsværdier – og gøre dem til dine ledestjerner.

Alle har ret til et værdigt liv og livskvalitet med den hjælp og viden, der er nødvendig for at skabe gode rammer for høj livskvalitet på trods af alvorlig sygdom.

 

At være ramt af en sygdom vil sige at skulle leve med at være syg. Her kan det være til god støtte og sparring at tale med en erfaren sygeplejerske under forløbet.

 

Konkret stiller jeg op for voksne borgere, der bliver udsat for kronisk, langvarig og/eller kritisk sygdom og som har behov for at en erfaren sygeplejerske, der indgår aktivt, giver vejledning, sparring og refleksion.

 

Arbejdet med at skabe mere sammenhæng i sygdomsforløbet sker via sparring og samarbejde med den kritiske syge patient, pårørende samt evt. andre i patientens netværk.

Når jeg bliver spurgt, om jeg vil påtage mig en opgave, lægger jeg stor vægt på det indledende møde med borgeren. Det er nemlig her, vi sammen finder ud af, hvordan jeg kan skabe de optimale rammer for borgeren, og hvilken type sparring der er behov for.

 

Sammen vil vi finde dine livsværdier – og gør dem til dine ledestjerner, både i dit liv i almindelighed, og i særdeleshed i din kamp for at komme til at leve et godt liv, trods sygdom.

 

Når du kender dine livsværdier bliver det langt nemmere for dig at træffe de nødvendige og rigtige valg.