Hvorfor sparring? | Gitte Engen
16122
page-template-default,page,page-id-16122,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hvorfor sparring?

Hvorfor sundhedsfaglig sparring?

Hvad enten du er ung eller aldrende, er det svært at blive ramt af kritisk – og måske pludseligt opstået – sygdom. Mange spørgsmål opstår og både du og dine pårørende er nødt til at forholde jer til forhold, som I ikke er forberedt på.

 

I den svære situation kan det være svært at få sagt, hvad der skal siges. Det kan også være svært at forstå lægernes sprog og hvad konsekvenserne af behandlingsmulighederne faktisk kan være. Måske er du og dine pårørende uenige om, hvad der vil være bedst for dig og dem?

 

Jeg kan hjælpe jer med at få sat ord på de turbulente tanker – og ikke mindst også få afklaret, hvad mulighederne for fremtiden faktisk er. Hvad enten det er ved journalgennemgang, bisidning på hospitalet eller samtale i hjemmet, kan jeg også hjælpe med at oversætte de lægefaglige termer til et sprog, I alle kan forstå.

Gitte Engen | Sundhedsfaglig sparring ved kritisk sygdom