Om mig | Gitte Engen
15319
page-template-default,page,page-id-15319,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Om mig

DIN SPARRINGSPARTNER

Som uddannet sygeplejerske har jeg 35 års erfaring i samarbejde med kritisk syge patienter, kommunikation med disse og deres pårørende og dermed en dyb forståelse for de spørgsmål og frustrationer, der kan opstå i forbindelse med en diagnose og mødet med sundhedssystemet.

Jeg har gennem mit tidligere arbejde i sundhedssektoren oplevet, at der i det etablerede system ikke er særlig god tid til den enkelte patient.

Patienten står ofte uden mulighed for upartisk professionel sparring, som kan være en hjælp – elller en nødvendighed – når lægernes budskaber skal tolkes korrekt; men også når patienten skal have afdækket sine ønsker om livsværdi, for dermed at kunne træffe beslutninger vedr. egen behandling og forstå de individuelle konsekvenser heraf.

Jeg har et ønske om, og en tro på, at jeg igennem sparring og samtaler kan gøre en forskel for dig, der er kritisk syg. Dels vil jeg kunne hjælpe dig til at opnå en bedre forståelse for din sygdom og mulighederne for behandling; Men også, og ikke mindst, vil jeg kunne hjælpe dig med at identificere din livsværdi og de ønsker du på den baggrund har til behandling.

Hvis du ønsker at vide mere om mig, inden vi indgår et evt. samarbejde om sparring, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Du kan også læse mere om min erfaring på Linkedin eller følge med i mine (endnu spæde) opdateringer på Facebook.

 

Jeg ser frem til at høre fra dig!

 

Med mange hilser,

Gitte

Gitte-Engen_Sundhedsfaglig-sparring_Sundsparring-dk_WEB_007

Gitte Engen

Sygeplejerske | Sundhedsfaglig sparringspartner